Ağu

Destekleme Yetiştirme Kursları kurs merkezi  Cumhuriyet Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi olarak belirlenmiştir. Tüm kurslar hafta sonu yapılacaktır. Kurs talebi olan öğrencilerimizin isteklerini bu bilgiler ışığında yapmaları gerekmektedir. Öğrenciler Kurs Merkezi olarak Cumhuriyet Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesini  seçeceklerdir.

Öğretmen ve Öğrencilerimiz 24/08/2023 - 28/08/2023 tarihleri arasında e-kurs üzerinden başvuru yapacaklardır.

Ağu

Elekrikli Araçlar alanında öğretmenlerimizin Henry Ford Meslek Lisesi'nde işbaşı gözlem ve 8 öğrencimizin EKITA firmasında stajı tamamlanmıştır.

Haz

22 Haziran 2023 ( Perşembe) günü saat 15:00 da TEK DERS sınavı yapılacaktır. Sinav takvimi ve öğrenci listesi daha sonra yayınlanacaktır.

Ahmet BEREKET Seminer

GAMEATHON KONUSALIM etkinliği

kız Futsal Takımı ilçe 2. Lik

May

Mesleki Eğitim Merkezi(MESEM) sorumluluk sınavları tarihleri belli olmuştur. Öğrencilerimize başarılar dileriz. Sınav tarih ve saatine dikkat ederek zamanında sınav alanında olmasını önemle rica ederiz.

May

2022-2023 Eğtim-Öğretim yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınav tarihleri belli olmuştur. Sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz. Sınav saat ve tarihlerine dikkat ederek sınav saatinden önce sınav salonunda yerinizi alınız.

May

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TARİHLERİ BELLİ OLMUŞTUR.

Erasmus+ Projesi