Mrt

TEK DERS SORUMLULUK SINAVLARI 08/03/2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ara

14. Uluslararası MEB Robot Yarışması kapsamında Şanlıurfa ya giden yarışma ekibi sertifikalarını törenle aldılar.

Ara

Hentbol takımımız il genelinde yapılan müsabakalarda finallere yükseltmiştir

Ara

Futbol takımımız il genelinde yapılan müsabakalarda yarı final grubuna yükseltmiştir

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 84. Yılında, bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor,  gönlümüzde yasATAtiyoruz..

Ekm

Okulumuz Anaokulu Öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Neşe ile Kutladı.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşku ile Kutlandı. Okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.

Ekm

2021 Türkiye Bilek Güreşi şampiyonu, dünya beşincisi, 2015  Makine Tek. Alanı mezunu, şu an Celal Bayar BESYO öğrencisi  Alper KİLİNÇ okulumuzu ziyarete geldi, kendisi ile gurur duyduk, emeği geçen ogretmenlerimizi kutlarız

İlçemiz Ahilik Haftası kutlamaları

Tek ders sorumluluk sınavları