Yedi Güzel Adam Projesi

Kuruculuğunu Okulumuz  Bilişim Teknoojileri Öğretmeni Nurşen ÖZGER TAVLAN VE Azerbaycan'dan Ağstafa Rayon Yusif İsmayılov Adına Yaradullu Kend Umumi Orta Mektebi Öğretmeni Şafaq Jalilova üstlendiği "YEDİ GÜZEL ADAM"isimli eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti.Ayrıca okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Songül ARAS katılımcı olarak projede yer aldı. Türkiye'den 10 okulun Azerbaycan'dan 2 okulun öğrenci ve öğretmenleri ile oluşturulan ortak proje ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrencileri akran eğitimi kullanarak bir araya getirmeyi, ülkemizin önde gelen şairlerini öğrencilerimize tanıtırken yaygın kullanılan Web 2.0 araçlarının kullanmayı öğretmektir.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmir Hüseyin Akdağ İlkokulu, Abdülhamit Han Çok Programlı Anadolu Lisesi,Gaziemir İmam Hatip Ortaokulu, Yunak Halk Eğitimi Merkezi,Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji,Ağstafa Rayon Yusif İsmayılov Adına Yaradullu Kend Umumi Orta Mekteb,143 Nömralı Tam Orta Mekteb, İzmir Mustafa Kemalpaşa Ortaokulu, İzmir Fatih Mehmet İmam Hatip Ortaokulu,İzmir İyiburnaz ortaokulunu bir araya getiren proje sonunda ortaya çıkarılması planlanan e-içerikler, yine interaktif sergiler aracılığı ile sergilenecektir.

Yayın: 23.06.2023 - Güncelleme: 18.03.2024 16:39 - Görüntülenme: 348