Projeler

Okulda gerçekleştirilen Tüm projelerin listesi

Mrt

"Yükselen yıldızlar kadın sahabeler" projesi farklı ülke ve kültürlerden öğrencileri bir araya getiren milli manevi ve dini değerleri öğrencilere vermeyi hedeflerken günümüz teknolojik yazılım ve araçlarını tanıtmayı hedeflemektedir.

Mrt

Kuruculuğunu Izmir Kiz Imam Hatip Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Elmas Burcu KARATAŞ ve Azerbaycan'dan 143.Nömrali Orta Məktəbi Öğretmeni Nuranə MAMMADZADƏ'nin üstlendiği "BIYOMIMETIK HAREKETLER"isimli eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti.

Tem

Kuruculuğunu Hüseyin Akdağ İlkokulu dkab öğretmeni Elmas Burcu Karataş ve Azerbaycan'dan Ağstafa Rayon Yusif İsmayılov Adına Yaradullu Kend Umumi Orta Mektebi Öğretmeni Şafaq Jalilova üstlendiği " YENİLIKÇİ ÖĞRENME ORTAMLARI" isimli  eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti.Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nurşen ÖZGER TAVLAN'in katılımcı olarak  yer aldıgı projede Türkiye'den 10 okulun Azerbaycan'dan 2 okulun öğrenci ve öğretmenleri ile Design FILS olarak adlandırılan esnek öğrenme ortamlarının eğitime katkısından hareketle farklı öğrenme modellerinin günümüz teknolojik yaklaşım ve yazılım programları ile donatılarak, ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrencileri akran eğitimi kullanarak bir araya getirmeyi,  Yaygin olarak kullanilan Web 2.0 araçlarını kullanmayı hedefledik.

Tem

Kuruculuğunu Hüseyin Akdağ İlkokulu DKAB öğretmeni Elmas Burcu Karataş ve Azerbaycan'dan Ağstafa Rayon Yusif İsmayılov Adına Yaradullu Kend Umumi Orta Mektebi Öğretmeni Şafaq Jalilova üstlendiği "WEB 2 ARAÇLARIYLA DİL ÖGRENİMİ"isimli eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti.Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nurşen ÖZGER TAVLAN'in katılımcı olarak  yer aldıgı projede Türkiye'den 10 okulun Azerbaycan'dan 2 okulun öğrenci ve öğretmenleri ile oluşturulan, ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrencileri akran eğitimi kullanarak bir araya getirmeyi,  Web 2.0 araçlarını kullanarak daha kolay ve etkili şekilde dil ögrenimini gerceklestirmek hedeflenmistir.

Haz

Kuruculuğunu Gaziemir Nevvar Salih Isgoren Anadolu Lisesi  Edebiyat öğretmeni Yaprak KOÇAK'ın ve Azerbaycan'dan Masazır 4 nömrəli Tam Orta Məktəb Öğretmeni Sədaqət ƏZİMOVA' nın üstlendiği "MASAL MASAL MANİKİ"isimli eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti.Okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Nurşen ÖZGER TAVLAN'ın katılımcı olarak yeraldığı projede Türkiye'den 10 okulun Azerbaycan'dan 2 okulun öğrenci ve öğretmenleri ile oluşturulan ortak proje ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrencileri akran eğitimi kullanarak bir araya getirmeyi, öğrencilerimize kültürel mirasımız olan Anadolu masallarımızı tanıtmayı,Küreselleşen dünyada kültürel ögelerimizi korumak ve gelecek kuşaklara doğru aktarabilmek için kendi öz masallarımıza dikkat çekmeyi ve Web 2.0 araçlarını kullanmayı öğretmektir.

Nevvar Salih İşgören Andolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmir Hüseyin Akdağ İlkokulu, Gaziemir Şehit Serhat Sığınak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kemalpaşa İmam Hatip Ortaokulu, 143 Nömralı Tam Orta Mektəb, Ümraniye Şehit Öğretmen Yasemin Tekin İmam Hatip Ortaokulunu bir araya getiren proje sonunda ortaya çıkarılması planlanan e-içerikler, yine interaktif sergiler aracılığı ile sergilenecektir.

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz  Bilişim Teknoojileri Öğretmeni Nurşen ÖZGER TAVLAN VE Azerbaycan'dan Ağstafa Rayon Yusif İsmayılov Adına Yaradullu Kend Umumi Orta Mektebi Öğretmeni Şafaq Jalilova üstlendiği "YEDİ GÜZEL ADAM"isimli eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti.Ayrıca okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Songül ARAS katılımcı olarak projede yer aldı. Türkiye'den 10 okulun Azerbaycan'dan 2 okulun öğrenci ve öğretmenleri ile oluşturulan ortak proje ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrencileri akran eğitimi kullanarak bir araya getirmeyi, ülkemizin önde gelen şairlerini öğrencilerimize tanıtırken yaygın kullanılan Web 2.0 araçlarının kullanmayı öğretmektir.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmir Hüseyin Akdağ İlkokulu, Abdülhamit Han Çok Programlı Anadolu Lisesi,Gaziemir İmam Hatip Ortaokulu, Yunak Halk Eğitimi Merkezi,Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji,Ağstafa Rayon Yusif İsmayılov Adına Yaradullu Kend Umumi Orta Mekteb,143 Nömralı Tam Orta Mekteb, İzmir Mustafa Kemalpaşa Ortaokulu, İzmir Fatih Mehmet İmam Hatip Ortaokulu,İzmir İyiburnaz ortaokulunu bir araya getiren proje sonunda ortaya çıkarılması planlanan e-içerikler, yine interaktif sergiler aracılığı ile sergilenecektir.

Bilişim Teknolojileri Alanı. Meb Robot Yarışması