YENILIKCI OGRENME ORTAMLARI

Kuruculuğunu Hüseyin Akdağ İlkokulu dkab öğretmeni Elmas Burcu Karataş ve Azerbaycan'dan Ağstafa Rayon Yusif İsmayılov Adına Yaradullu Kend Umumi Orta Mektebi Öğretmeni Şafaq Jalilova üstlendiği " YENİLIKÇİ ÖĞRENME ORTAMLARI" isimli  eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti.Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nurşen ÖZGER TAVLAN'in katılımcı olarak  yer aldıgı projede Türkiye'den 10 okulun Azerbaycan'dan 2 okulun öğrenci ve öğretmenleri ile Design FILS olarak adlandırılan esnek öğrenme ortamlarının eğitime katkısından hareketle farklı öğrenme modellerinin günümüz teknolojik yaklaşım ve yazılım programları ile donatılarak, ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrencileri akran eğitimi kullanarak bir araya getirmeyi,  Yaygin olarak kullanilan Web 2.0 araçlarını kullanmayı hedefledik.

Yayın: 22.07.2023 - Güncelleme: 18.03.2024 16:38 - Görüntülenme: 312