1.Dönem 2. Ortak Sınav Tarihleri

Tek ders sorumluluk sınavları

Sergimize Davetlisiniz.

Kas

Bölüm tanıtımları 270 öğrenciyle tamamlandı.

Kas

Katilmak isteyen tüm öğrencilerimizi etkinliklerimize katılmaya bekliyoruz.

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İnovatif Düşünme ve Girişimcilik Akademisi kapsamında 'Genç Ahiler Projesi'nin startını verdi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirdiği Genç Ahiler Projesi'nde, İzmir Kalkınma Ajansı ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan mentor desteği alınacak.

Eğitim 2023 Vizyonu doğrultusunda 'Girişimci Vizyon Hedef İnovasyon' sloganıyla yola çıkılan projede, ortaöğretim öğrencilerine girişimcilik becerisi kazandırılması hedefleniyor.

Konak ilçesinde düzenlenen proje tanıtım ve bilgilendirme toplantısında İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'nin yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan, İMHAD Başkanı Burhanettin Kansızoğlu, Kâtip Çelebi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Tolga Şentürk, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Sürekli Eğitim Merkezi Eğitim Sorumlusu Yasin Demirlenk ve  İESOB Eğitim Müdürü Ahmet Tanık ile katılımcı okulların müdürleri hazır bulundu.