2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TARİHLERİ BELLİ OLMUŞTUR.

Ara

Güneş arabalari sunumları projesi Sofyadaki ilk toplantisina okulumuz öğretmenleri Uğur Çelik ve Hüseyin Kayhan katılmışlardı.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem 2.Ortak Sınav Tarihleri aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TARİHLERİ BELLİ OLMUŞTUR. SINAVLARDA ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Eyl

2023-2024 ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ TEK DERS SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDADIR. SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ağu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluk Sınav tarihleri belli olmuştur. Öğrencilerimizin belirtilen tarih ve saatte okulda hazır bulunmaları rica olunur. Öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ MESEM SINAVLARI TARİHLERİ BELLİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİN BELİRTİLEN SAAT VE TARİHTE SINAV YERLERİNDE BULUNMALARI ÖNEMLE DUYURULUR. SINAVLARDA ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ağu

Destekleme Yetiştirme Kursları kurs merkezi  Cumhuriyet Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi olarak belirlenmiştir. Tüm kurslar hafta sonu yapılacaktır. Kurs talebi olan öğrencilerimizin isteklerini bu bilgiler ışığında yapmaları gerekmektedir. Öğrenciler Kurs Merkezi olarak Cumhuriyet Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesini  seçeceklerdir.

Öğretmen ve Öğrencilerimiz 24/08/2023 - 28/08/2023 tarihleri arasında e-kurs üzerinden başvuru yapacaklardır.

Ağu

Elekrikli Araçlar alanında öğretmenlerimizin Henry Ford Meslek Lisesi'nde işbaşı gözlem ve 8 öğrencimizin EKITA firmasında stajı tamamlanmıştır.