Okulumuza Kayıt Şartları

Okulumuza her öğretim yılında ön kayıtla öğrenci alınmaktadır. Ön kayıt işlemleri her yıl Ağustos ayı içerisinde yapılmaktadır.

ÖN KAYIT İÇİN:

İlköğretim okulundan mezun olanlar ile Genel Lise ve Meslek Liselerinin 9.sınıflarında okuyup sınıf tekrarı yapmak zorunda olup okuma hakkı olanlar başvurabileceklerdir.

Ön kayıt için okulumuzdan ön kayıt formu alınacak,ilköğretim okulu diplomasının fotokopisi ile birlikte istenilen tarih ve saate  kadar okul müdürlüğüne teslim edilecektir.

Ön kayıt yaptıran adaylar belirtilecek tarih ve saatte okula gelecekler ve sıralamaya girip girmediklerini,  kayıt hakkı kazanıp kazanmadıklarını asılacak listelerden öğreneceklerdir. (Sıralama diploma notuna göre yapılacaktır.)

Sıralamaya giren  öğrencilerin kesin kayıtları okul idaresi tarafından belirlenecek tarihler ve saatler arasında yapacaklardır.

Kesin kayıt için istenecek belgeler:

1- İlköğretim okulu diplomasının aslı

2- 2 Adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf

3- Nüfus cüzdan fotokopisi

4- Sağlık Raporu (Aile Hekiminden Alınacaktır.)

Yayın: 11.12.2012 - Güncelleme: 18.05.2022 13:22 - Görüntülenme: 2583